Betonggrund för uteplatsen

Betonggrund för uteplatsen

God eftermiddag alla läsare! Jag tänkte faktiskt hinna med ett litet inlägg innan jag sticker från jobbet för när jag väl kommer hem så har jag inte mycket tid till att skriva. Imorgon ska vi få hjälp med lite betongarbeten för våran nya uteplats så jag måste hem och plocka undan allt i trädgård innan hantverkarna kommer hit. Jag tror att de skulle komma tidigt på morgonen och jag tänker inte gå upp ännu tidigare för att plocka i ordning. Det är knappt så jag kommer orka gå upp den tiden då byggarna kommer, men det måste jag ändå göra för att förklara hur jag vill ha det. Vi har en liten altan på vid huset och tanken är att lägga någon form av grund med lite stenplattor precis jämte så att jag kan ha grillen och lite annat där. Jag kan ha grillen på altanen men den tar väldigt mycket plats och altanen är inte jättestor så då är det här en bättre lösning. Dessutom så innebär det att en del gräs försvinner och så länge någonting drar ner på gräsklippning så är det välkommen till min tomt kan jag lova. Jag vill inte lägga stenplattor direkt på gräset utan jag vill att det ska göras ordentligt istället och då krävs det betongarbeten. På det sättet så får jag en stabil och jämn grund så att plattorna lägger sig fint efteråt. Annars hade jag kunnat göra arbetet själv men nu blir det lite klurigare att göra det själv. Det är inte så att jag sitter på verktygen eller maskinerna som krävs vid betongarbeten, jag har knappt verktygen för att kunna snickra ihop en altan. Nu tänker jag runda av här och bege mig hemåt, jag ska försöka uppdatera er imorgon med ett nytt inlägg. Ha det bra så länge!  


Kommentarer är stängda.